Contact opnemen  | Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter 
Ga naar: Home »  Producten »  Logicworks CRM »  Integratie
LOGICWORKS CRM
Relatiebeheer
Marketing management
Verkoop management
Projectadministratie
Abonnementenbeheer
Klantenservice
Integratie
Workflow management
Maatwerk
Analyses & rapportages
Schermvoorbeelden
Instructie(films)
 

Integratie

Een belangrijke reden voor de aanschaf van een CRM oplossing is de mogelijkheid om zo de efficiëntie van de bedrijfsprocessen te verbeteren. Deze doelstelling kan echter pas worden gerealiseerd als deze toepassing ook daadwerkelijk kan worden geïntegreerd in de bestaande bedrijfsprocessen. Logicworks CRM laat zich dan ook op eenvoudige wijze aanpassen en kan naadloos worden geïntegreerd met andere (backoffice) informatiesystemen.
Backoffice integratie

Backoffice Integratie

Integreer uw bedrijfskritische gegevens, zoals relaties, verkooporders, facturen en serviceaanvragen, in uw backoffice systemen met Logicworks CRM. Hiervoor beschikt Logicworks CRM over uitgebreide import- en exportwizards. De integratie kan via diverse bestands- en databaseformaten plaatsvinden en ondersteunt de uitwisseling van bedrijfsspecifieke gebruikersvelden.
Voor de gegevensuitwisseling met uw financiele administratie hebben wij reeds koppelingen ontwikkeld met SnelStart, KING, SAP, UNIT4 en Twinfield.
Web integratie

Web integratie

Realiseer geavanceerde koppelingen met uw webshop, website of externe partijen via het internet. Hierbij kan gebruik worden gemaakt van zowel E-mail, FTP als externe webservices. Bestellingen worden automatisch ingelezen en de uitlevering vindt plaats vanuit Logicworks CRM of via uw externe magazijn. lees verder »
Microsoft Office integratie

Microsoft Office integratie

De meeste Windows gebruikers zullen regelmatig Office producten gebruiken bij hun dagelijkse werkzaamheden. Om het gebruiksgemak van Logicworks CRM te vergroten is de toepassing dan ook nauw geïntegreerd met de Microsoft Office producten Word, Excel en Outlook. lees verder »
Logicworks CRM gratis downloaden

Direct naar

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

CRM systemen vergelijken

Logicworks CRM online