Contact opnemen  | Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter 
LOGICWORKS CRM
Relatiebeheer
Marketing management
Verkoop management
Projectadministratie
Abonnementenbeheer
Klantenservice
Integratie
Workflow management
Maatwerk
Analyses & rapportages
Schermvoorbeelden
Instructie(films)
 

Analyses & rapportages

Door de centrale opslag van relatiegegevens en -interacties in Logicworks CRM zijn alle relevante gegevens voor gedetailleerde rapportages, analyses en prognoses voorhanden. De grafische analyse functionaliteit maakt het daarnaast mogelijk om met een druk op de knop de gegevens om te zetten naar een grafiek. Het samenstellen van rapportages en presentaties is met Logicworks CRM dan ook geen tijdrovende en handmatige activiteit meer.

Met standaard meegeleverde analyses kunnen eenvoudig trends worden geïdentificeerd in verkoopcycli, slagingspercentages, incidenten en gemiddelde orderomvang voor een essentieel inzicht in uw concurrentiepositie. En de integratie met Crystal Reports zorgt ervoor dat u op ieder moment professionele rapportages kunt samenstellen.

Grafische rapportages

Gebruik de standaard rapportages of maak eenvoudig zelf de benodigde grafische rapportages en analyses met de ingebouwde wizard. Ook kan een gebruiker van ieder overzicht met enkele muisklikken een grafische weergave maken. Hierdoor bent u staat snel analyses uit te voeren en uiteindelijk tot een betere besluitvorming te komen. Een getoonde grafiek kan worden opgeslagen, zodat deze kan worden gebruikt in presentaties en rapportages.

Rapportages

Rapportages verschaffen inzicht in het soort en aantal klanten van de onderneming, de verkoopinspanningen en de geboekte of verwachte resultaten. Logicworks CRM wordt dan ook geleverd met sjablonen voor diverse rapportages. Daarnaast kan gebruik gemaakt worden van Crystal Reports. Door de dynamische koppeling met de invoerschermen bent u in staat rapportages direct vanuit de schermen af te drukken.

Prognoses

Een belangrijk aspect van Verkoopautomatisering is het doen van realistische omzetvoorspellingen en het bewaken van de benodigde verkoopinspanningen. Logicworks CRM biedt gebruikers de tools die helpen bij het doen van dergelijke voorspellingen en bij het analyseren van deze cijfers afgezet tegen de werkelijke omzet. Met Logicworks CRM kunt u uw verkoopkans pijplijn beheren, de verkoopkansen analyseren en de real-time gegevens die u nodig heeft om te beslissen raadplegen.
alt=

Direct naar

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

CRM systemen vergelijken

Logicworks CRM online