Contact opnemen  | Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter 
Ga naar: Home »  Producten »  Logicworks CRM »  Maatwerk
LOGICWORKS CRM
Relatiebeheer
Marketing management
Verkoop management
Projectadministratie
Abonnementenbeheer
Klantenservice
Integratie
Workflow management
Maatwerk
Analyses & rapportages
Schermvoorbeelden
Instructie(films)
 

Maatwerk

Een CRM oplossing moet eenvoudig en snel zijn aan te passen aan de bedrijfs- en branchespecifieke situaties. Logicworks CRM bevat daarom een groot aantal hulpmiddelen waarmee gebruikers de applicatie snel aan kunnen passen aan een nieuwe werkwijze en behoeften van de organisatie. Omdat de aanpassingen door de medewerkers zelf kunnen worden gerealiseerd resulteert dit voor u uiteindelijk in een flinke besparing op de implementatie- en onderhoudskosten.

Gebruikersvelden

De standaard objecten in Logicworks CRM zullen niet voor iedere ondernemer de noodzakelijke bedrijfsspecifieke velden bevatten. De gebruiker kan daarom zelf eigen gebruikersvelden definieren en vervolgens toevoegen aan de bestaande invoerschermen, lijsten en rapportages.

Form Designer

De invoerschermen van Logicworks CRM kunnen met de geïntegreerde Form Designer eenvoudig zelf worden aangepast en uitgebreid. Invoervelden kunnen worden toegevoegd, verplaatst of verwijderd uit de schermen. Standaard invoerwaarden versnellen de gegevensinvoer en de validatie opties zorgen dat gebruikers de gegevens altijd volledig en correct invoert.

Query Builder

Genereer met de Query Builder eenvoudig nieuwe overzichten en grafische analyses. De overzichten en grafieken kunnen aan alle gebruikers of alleen aan een specifieke gebruikersgroep beschikbaar worden gesteld. De Query Builder werkt onafhankelijk van de gekozen database, zodat geen specifieke databasekennis is vereist om het tool te kunnen gebruiken.

Bedrijfsterminologie

Veel organisaties ontwikkelen een eigen bedrijfsterminologie. Zo spreekt de ene organisatie over Bedrijf en de ander over Instelling. Het gebruik van de eigen terminologie is zeer belangrijk voor de acceptatie van een nieuw systeem. Alle onderdelen van Logicworks CRM kunt u daarom aanpassen aan de in uw organisatie gangbare terminologie.

Crystal Reports

Ontwikkel geavanceerde rapportages met Crystal Reports® en integreer deze naadloos in Logicworks CRM. Door de dynamische koppeling met de invoerschermen kunnen medewerkers rapportages direct vanuit de schermen afdrukken of als e-mailbijlage verzenden. Dit bespaart medewerkers niet alleen veel tijd, maar verhoogt ook de acceptatie van de software.

Scripts

Veel van de bestaande functionaliteit in Logicworks CRM kan zonder programmering worden aangepast aan de bedrijfsspecifieke situatie. Soms zijn echter uitgebreide validaties, conversies of koppelingen met backoffice systemen noodzakelijk. Voor deze situaties beschikt u over de unieke mogelijkheid om aanvullende functionaliteit te ontwikkelen met behulp van VBScript. De scripts worden onzichtbaar geÏntegreerd in Logicworks CRM en bieden ongekende mogelijkheden de applicatie aan te passen aan iedere bedrijfssituatie.
Logicworks CRM gratis downloaden

Direct naar

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

CRM systemen vergelijken

Logicworks CRM online