Contact opnemen  | Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter 
Ga naar: Home »  Producten »  Logicworks CRM »  Verkoop management
LOGICWORKS CRM
Relatiebeheer
Marketing management
Verkoop management
Projectadministratie
Abonnementenbeheer
Klantenservice
Integratie
Workflow management
Maatwerk
Analyses & rapportages
Schermvoorbeelden
Instructie(films)
 

Verkoop management

De verkoop van producten en diensten in de zakelijke markt kenmerkt zich vaak door relatief lange doorlooptijden en een complexe besluitvorming. Een geslaagde verkoop is uiteindelijk het resultaat van veel elementen, zoals persoonlijk contact, presentaties, offertes, correspondentie en diverse onderhandelingen.

Of u nu een startende ondernemer bent of een groeiende onderneming heeft, één ding blijft hetzelfde. U heeft een oplossing nodig waarmee u uw eigen verkoopproces kunt definiëren, die al uw verkoopacties ondersteunt en helpt de voortgang van het verkoopproces te volgen. Logicworks CRM stelt u in staat gebruikers te ondersteunen bij hun verkoopacties en het aantrekken en behouden van winstgevende en tevreden klanten.

Lead management

Het verkooptraject start vaak met leads welke ontstaan via uw website, beursdeelname, direct mailacties of aangekochte adresbestanden. Leads kunt u kwalificeren op basis van criteria die u zelf bepaalt, zodat medewerkers leads in de juiste volgorde kunnen afhandelen. Converteer gekwalificeerde leads met één muisklik naar een relatie en/of verkoopkans, waarbij de verantwoordelijk medewerker automatisch wordt geïnformeerd.

Verkoopkansen

Met Logicworks CRM heeft u op ieder moment volledig inzicht in alle verkoopkansen, inclusief de bron, te leveren producten en diensten, contactmomenten en concurrenten. U bent zo in staat om continu de kwaliteit en voortgang van lopende verkoopkansen te bewaken. Gebruik Logicworks CRM tevens om vanuit de verkoopkans direct een offerte te genereren met behulp van Microsoft Word. Offertes worden automatisch aan de verkoopkans gekoppeld, zodat deze altijd snel zijn terug te vinden.

Verkooporders

Volg verkoopordertrajecten en druk orderbevestigingen, picklijsten en pakbonnen af. Met de module Logistiek kunt u tevens uw voorraad beheren en worden eventuele backorders automatisch aangemaakt. Zodra nieuwe voorraad wordt ingeslagen worden backorders automatisch weer vrijgegeven. Geleverde orders kunnen worden gefactureerd of worden overgenomen in uw financiƫle administratie.

Facturering

Maak handmatig facturen aan of laat deze automatisch genereren vanuit de verkooporders. In combinatie met het Dashboard kan op eenvoudige wijze de debiteurenbewaking worden uitgevoerd.

Productcatalogus

Beheer uw complete productcatalogus en dienstenportfolio met Logicworks CRM. Iedere medewerker beschikt zo altijd over de meest actuele product- en prijsinformatie voor zijn marketing en verkoopactiviteiten. Integratie met uw backoffice systemen zorgt ervoor dat uw productgegevens continue up-to-date gehouden worden.

Verkoopdocumentatie

Logicworks CRM beschikt over de hulpmiddelen om beschikbare (verkoop)documentatie, zoals prijslijsten, datasheets en brochures, logisch te organiseren. Iedere medewerker heeft zo altijd de beschikking over de meest actuele documentatie en kan deze met een druk op de knop delen met uw prospects en klanten.
Logicworks CRM gratis downloaden

Direct naar

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

CRM systemen vergelijken

Logicworks CRM online