Ga naar: Home »  Disclaimer
LOGICWORKS
Over ons
Maak een afspraak
Stuur mij informatie
Nieuwsbrief
 

Disclaimer

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de toegang tot en het gebruik van deze website. Door webpagina's van deze website te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Logicworks streeft ernaar de informatie op haar website correct, volledig en up-to-date te houden. Het is echter mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is. Wij behouden ons het recht voor de op deze site vermelde informatie op elk moment te wijzigen, aan te vullen of te verwijderen. Logicworks is niet aansprakelijk voor directe, indirecte of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van of juist de onmogelijkheid om gebruik te maken van deze website en de daarop gepubliceerde informatie.

Logicworks is niet verantwoordelijk voor aan een webpagina gekoppelde bestanden van derden. Ook kan het gebruik van de links op deze website tot gevolg hebben dat u de website verlaat. Logicworks is niet verantwoordelijk voor en heeft geen controle over de inhoud van de websites van derden die aan de Logicworks website zijn gekoppeld.

Persoonsgegevens

Wanneer u een overeenkomst aangaat met Logicworks of zich registreert voor nieuwsdiensten of het aanvragen van informatie, demonstraties, testaccounts, prijsopgaven e.d. via de website, dan vragen wij u om persoonlijke en/of bedrijfsgegevens in te vullen. Deze persoonsgegevens kunnen door Logicworks worden gebruikt om u te informeren over onze producten en daarmee samenhangende informatie. Stelt u geen prijs (meer) op deze informatie dan kunt u zich afmelden via deze link. Uw persoonsgegevens worden door Logicworks niet verkocht of anderszins ter beschikking gesteld aan derden.

Op deze website en de disclaimer is Nederlands recht van toepassing.