Contact opnemen  | Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter 
Ga naar: Home »  Producten »  Logicworks CRM »  Voordelen
LOGICWORKS CRM
Relatiebeheer
Marketing management
Verkoop management
Projectadministratie
Abonnementenbeheer
Klantenservice
Integratie
Workflow management
Maatwerk
Analyses & rapportages
Schermvoorbeelden
Instructie(films)
 

De voordelen van een Logicworks CRM systeem

Naast het gebruiksgemak en alle basisfuncties voor het optimaal beheren van uw relaties heeft uw Logicworks CRM systeem uiteraard nog meer te bieden. Deze pagina geeft enkele van de meest gewaardeerde voordelen van het werken met Logicworks CRM.

Gebruiksgemak

Een van de meest aangegeven voordelen van het Logicworks CRM systeem is het gebruiksgemak. De gebruikersinterface van Logicworks CRM is gebaseerd op de voor veel gebruikers bekende Microsoft Office interface. Deze herkenbaarheid zorgt dat de inleertijd beperkt is en gebruikers snel aan de slag kunnen met het Logicworks CRM systeem. Naast de keuze voor een Office 2003 en 2007 interface kunnen gebruikers hun schermindeling aanpassen aan de persoonlijke voorkeur.

Eenvoudige implementatie

Met Logicworks behoren ingewikkelde en tijdrovende CRM implementaties tot het verleden. De eenvoudige netwerkinstallatie en ingebouwde designers zorgen ervoor dat Logicworks binnen enkele uren gereed is voor gebruik. Met de standaard importwizard importeert u vervolgens moeiteloos uw bestaande gegevens.

Open en aanpasbaar

Door standaard software in te zetten kunnen bedrijven veel geld besparen. Ieder bedrijf heeft uiteraard wel zijn eigen aanvullende behoeften. Daarom kunt u Logicworks CRM met de ingebouwde Designers zelf volledig aanpassen aan uw specifieke bedrijfssituatie en bedrijfsspecifieke terminologie. Dit biedt vele voordelen bij de acceptatie van het CRM systeem door uw medewerkers.

Uitbreidbaar

Het is niet alleen eenvoudig Logicworks CRM zelf in te richten, maar u kunt Logicworks ook zelf uitbreiden met nieuwe onderdelen en specifieke functies. Deze uitbreidingen worden onzichtbaar geïntegreerd in de applicatie of kunnen via extra menuopties beschikbaar worden gesteld.

Microsoft Office integratie

Uiteraard werkt Logicworks CRM uitstekend samen met de Microsoft Office producten Word, Excel en Outlook. Het met Word afdrukken en met Outlook verzenden van gepersonaliseerde correspondentie kan met enkele muisklikken worden gerealiseerd. En de automatische Outlook-synchronisatie zorgt ervoor dat gebruikers gegevens nooit dubbel hoeven in te voeren.

Systeemintegratie

De uitgebreide integratieopties zorgen dat Logicworks CRM probleemloos samenwerkt met uw bestaande financiële en logistieke applicaties en website. De krachtige Jobserver zorgt er vervolgens voor dat de integratiejobs op de ingestelde tijdstippen worden uitgevoerd.

Na het ontdekken van deze vele voordelen kunt u direct de verschillende CRM systemen vergelijken.
Logicworks CRM gratis downloaden

Direct naar

Maak een afspraak

Nieuwsbrief

CRM systemen vergelijken

Logicworks CRM online