Contact opnemen  | Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter 
STORELOGIC WMS
Voorraadbeheer
Goederenontvangst
Orderverwerking
Retourlogistiek
Tracking & tracing
Third Party Billing
Integratie
 

Retourlogistiek

Op het gebied van retourverwerking biedt Storelogic WMS grote flexibiliteit. De opkomst van e-commerce activiteiten zorgt namelijk voor steeds omvangrijkere retourstromen, welke een groot beslag leggen op de beschikbare capaciteit. Met deze module kunnen retourzendingen snel worden geregistreerd en gecontroleerd.

Afhankelijk van de kwaliteit van het product en gedefinieerde opslagstrategieën wijst Storelogic WMS producten automatisch toe aan de juiste opslaglocaties.

RMA

Door retourzendingen te relateren aan RMA-nummers wordt de volledigheid en juistheid van de verwerking gewaarborgd. Een RMA kan handmatig worden ingevoerd of automatisch worden gegenereerd op grond van electronisch berichten. Na verwerking kan automatisch een electronisch bericht worden verzonden over de ontvangen producten, kwaliteit en geconstateerde verschillen.

Verhuur

De retourmodule kan ook worden ingezet bij productverhuur, zoals DVD’ en electronica. Op basis van bij uitslag geregistreerde serienummers kan bij retourontvangst eenvoudig worden gecontroleerd of de juiste producten retourgezonden zijn. De producten zijn afhankelijk van de kwaliteit direct weer beschikbaar voor uitslag.