Contact opnemen  | Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter 
Ga naar: Producten »  Storelogic WMS »  Integratie
STORELOGIC WMS
Voorraadbeheer
Goederenontvangst
Orderverwerking
Retourlogistiek
Tracking & tracing
Third Party Billing
Integratie
 

Integratie

De huidige WMS applicaties kunnen moeilijk functioneren zonder hechte integratiemogelijkheden met externe informatiesystemen. In Storelogic WMS kan integratie met o.a. ERP-systemen, websites, TMS applicaties en financiële administraties op geavanceerde wijze worden gerealiseerd. Storelogic WMS beschikt over de benodigde functionaliteit en flexibiteit om betrouwbare en geautomatiseerde interfaces te realiseren. Zowel bij de productontwikkeling als tijdens het implementatietraject van Storelogic WMS wordt aan dit punt veel aandacht besteed.

Exchange Server

Storelogic WMS beschikt over een geavanceerde Exchange Server module. Deze module kan volledig autonoom de conversie en uitwisseling van gegevens verzorgen via e-mailberichten, FTP en SOAP. De integratiemomenten kunnen met behulp van tijdschema’s en workflow instellingen worden vastgelegd, waarna gegevensuitwisseling en –verwerking geheel automatisch plaatsvindt. Ook kan de module externe informatieaanvragen over bijvoorbeeld actuele voorraad, orderstatus en tracking&tracing informatie volledig zelfstandig afhandelen.

Hardware-integratie

Indien gewenste kan Storelogic WMS volledig worden geïntegreerd met bestaande rollenbanen/conveyors en meet- en weeg apparatuur.

RF-terminals

Storelogic ondersteunt real-time communicatie middels RF-terminals voor de aansturing van de magazijnprocessen. Nieuwe taken worden automatisch op basis van prioriteit toegewezen aan de juiste medewerkers. Middels barcode-scanning worden de uitgevoerde taken gecontroleerd, zodat fouten tijdig worden afgevangen en waar nodig gecorrigeerd. Dit zorgt voor een sterke reductie van het aantal fouten en een afname van het aantal administratieve handelingen.