Contact opnemen  | Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter 
STORELOGIC WMS
Voorraadbeheer
Goederenontvangst
Orderverwerking
Retourlogistiek
Tracking & tracing
Third Party Billing
Integratie
 

Goederenontvangst

Accuraat voorraadbeheer begint bij een betrouwbare ontvangstregistratie. Afhankelijk van productconfiguraties, ontvangsttype en vooraanmelding wordt het ontvangstproces aangestuurd en gecontroleerd. Ontvangsten worden waar nodig gecontroleerd op juistheid en volledigheid ten opzichte van de (electronische) vooraanmelding.

Ook kan vastlegging van productattributen als LOT-nummer, productiedatum, houdbaarheidsdatum, formaat, gewicht, verpakkingseenheid per ontvangen productdrager worden afgedwongen. Deze gedetailleerde vastlegging zorgt dat elk product vanaf de ontvangst tot uitlevering traceerbaar blijft.

EDI

Electronische vooraanmeldingen zorgen dat de ontvangstregistratie zowel qua efficiency als controleerbaarheid sterk verbeterd. Door gebruikmaking van vooraanmeldingen kunnen de voorgemelde ontvangsten direct na het scannen van de pallet-barcode worden ingeruimd. Verschillen tussen vooraanmelding/inkooporder en ontvangst worden direct gesignaleerd en gemeld, wat de accuraatheid van de ontvangsten sterk verbeterd.

Hulpmiddelen

Door het toepassen van geïntegreerde hulpmiddelen zoals barcodescanners, RF-terminals en meet- en weegapparatuur kan zowel de efficiency als de accuraatheid van de ontvangstregistratie verder worden vergroot. Veelal kunnen dergelijke hulpmiddelen op eenvoudige wijze worden geïntegreerd in Storelogic WMS en toegepast in de bestaande magazijnprocessen.

Opslagstrategie

Geavanceerde opslagstrategieën zorgen ervoor dat ontvangen producten op meest efficiënte wijze worden ingeruimd. Picklocaties kunnen direct vanaf de goederenontvangst worden aangevuld, zodat extra aanvullingen vanuit de bulkopslag kunnen worden voorkomen.

Public warehousing

Storelogic WMS is in staat producten van meerdere eigenaren van elkaar te onderscheiden. Zijn ontvangsten eenmaal geregistreerd, dan kan automatisch aan (electronische) ontvangstbevestiging aan producteigenaar worden verzonden.