Contact opnemen  | Volg ons op Facebook  Volg ons op Twitter 
STORELOGIC WMS
Voorraadbeheer
Goederenontvangst
Orderverwerking
Retourlogistiek
Tracking & tracing
Third Party Billing
Integratie
 

Third Party Billing

Als bedrijven hun opslag en distributie uitbesteden dan zal periodiek een gespecificeerde factuur moeten worden opgemaakt door de logistieke dienstverlener. Storelogic WMS ondersteunt het principe van Third Party Billing door Public Warehouses, door periodiek facturen te genereren voor geleverde diensten, gebaseerd op vrij definieerbare factureringsregels.

Naast een standaard tarief kan ook gebruik gemaakt worden van een uitgebreide set prijsstaffels. Het genereren van maandelijkse factureren wordt hierdoor gereduceerd tot de spreekwoordelijke druk op de knop.

Factureringsregels

De factureringsregels zijn volledig vrij te definieren en vormen de basis voor een factuur. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen activiteiten, contracten en periodieke bedragen. Door verschillende factuurtypes te creƫren is het mogelijk iedere klant(groep) op de afgesproken wijze te factureren. Middels klantspecifieke prijsafspraken kunnen verschillende tarieven worden toegepast voor hetzelfde factuurtype.

Nacalculatie

Bij het toepassen van RF-terminals wordt van iedere activiteit de benodigde tijdsduur vastgelegd. Door deze gegevens periodiek te analyseren kan op nacalculatie de gehanteerde tarieven worden beoordeeld.